SIRMAN

Za više od 40 godina Sirman je proizvodnja najboljih strojeva za preradu hrane za profesionalne kuhinje i maloprodajne industrije.
Od poduzetničke ideje osnivača Nereo Marzaro do današnjih dana, Sirman stalno je počinio s visokom razinom organizacije i timski rad da ispuni potrebe više od 500 dilera u zemlji i 125 zemalja širom svijeta sa proizvoda u potpunosti dizajnirani i izrađeni u Italiji.
Danas Sirman je lider u industriji zahvaljujući najopsežnijih rasponu od hrane strojevi za obradu, napravljen sa savršenu kombinaciju tehnologije i pouzdanosti, inovacije i rješenja koje će zadovoljiti i nadmašiti zahtjeve restorani, barovi, pizzerije, mesnica, supermarketa, laboratorije , kolektivima i biljke. To je izvanredan rezultat inženjera koji rade svaki dan u high-tech odjela za istraživanje i razvoj učinkovitih rješenja kako bi se dodatno proširiti liniju.
Istraživanje i razvoj odjel može pohvaliti 12 inženjera sa 8 3D modeliranje stanica za upravljanje svim fazama procesa razvoja proizvoda u suradnji na prodajne sile usmjerena na razumijevanje i rješavanje diže i sve promjenjive potrebe kupaca za stvaranje visoke razine strategiju biti samo globalni partner u talijanskom tržištu i međunarodno priznata.

Nema unosa