FIMAR

Lazzari-Tamburini, mali precizni vanjski suradnik radionica je otvorena u Riminiju 1974. Nakon nekoliko godina odlikuju stalno rastuće proizvodnje i prodaje trendova, nova tvrtka osnovana je s jasnim ciljevima širenja u proizvodnji strojeva za pojedine sektore kao što su hotelske i ugostiteljske tvrtke.

Godina je 1979, a nova tvrtka zvala FIMAR.

Tako je proizvodnja mesa brusilice, graters i kombiniranih strojeva skinula. Nakon visokog priznanja primili u tim godinama na Milana Expo, FIMAR pokrenula proizvodnju spiralnih kneaders u četiri različita modela u 1980. Od tada, proizvodnja i razvoj poslovanja i širenje narasle su po istoj stopi, a sada FIMAR priznaju se u Italiji, Europi i svijetu kao sinonim pouzdanih i tehnološki naprednih proizvoda.

Tehnološka istraživanja, stalna pozornost na zahtjeve tržišta, iskustva i sposobnosti u primjeni ove zahtjeve za proizvodnju doveli su tvrtke kako bi se postigla uzbudljive ciljeve koji su izgrađeni za FIMAR razvoju novih ideja i novih modela.

Danas tvrtka proizvodi širok raspon strojeva u bezbroj različitih modela koji zadovoljavaju neprestano rastu potrebe velikih i malih restorana, ali i barova, fast food i svatko tko traži napredna, učinkovit, praktičan i jednostavan za održavanje proizvode za svoj rad.

Osim toga, FIMAR je uvijek bio pažljiv na post-prodajnih usluga koje nude svojim klijentima vrhunsku kvalitetu tehničku pomoć i prodaje. Sada je široko rasprostranjen u Italiji, Europi i svijetu, od Afrike do Bliskog istoka, od Australije do Amerike, Rusije i Azije. FIMAR je korijenje sada su dobro zasađeno u Rimini zaleđu, u Villi Verucchio, proizvodnih objekata pokrivaju 12.000 četvornih metara u stalnom širenju. Ona je ostvarila visoke standarde kvalitete i precizne interne inspekcije i kontrole, postupke koji zadovoljavaju sve europske propise Europske komisije za obilježavanje.

Konsolidirana i pojačava 30 godina iskustva, FIMAR mlada osoblje je otvoren za nove ideje i promjene, spremni da preuzmu na nove izazove i postići najviše ciljeve.

Nema unosa